Hvis du kan lide at falde i søvn med kablede hovedtelefoner på, så lytte til lydbøger i din søvn kan præsentere dig med en kvælningsrisiko. En af grundene til flere lydbøger ikke finder vej ind i klasseværelser er tilgængelighed. Selvom lydbog chips er et nyere format, de er et godt format til lydbøger. Selv teenagere, der normalt ikke kan lide at læse eller få nogen form for viden overhovedet; de kan blive enige om at lytte til lydbøger i stedet for at lytte til dem. I dette afsnit beskrives de forventede brugeragentfunktionsmåder til implementering af lydbøger. Hvis der findes en ikke-lydressource i læserækkefølgen, kan brugeragenten vælge at præsentere den for brugeren eller springe den over. Brugeragenter bør være et middel til at gengive ikke-lydressourcer på listen Læserækkefølge og Ressource.

Hvis der ikke er medtaget en indholdsfortegnelse på den primære indgangsside eller et andet sted, skal brugeragenten se læserækkefølgen. Den primære indgangsside er beregnet til, når den er tilgængelig, indgangspunktet til lydbogen. 1. Hvis den primære indgangsside er tilgængelig, skal du udføre algoritmen ved at finde indholdselementets tabel på den primære indgangsside. Forhåndsvisninger er en almindelig måde at give brugerne en oplevelse af det fulde indhold, før de køber eller henter den fulde lydbog. Den blyanttynde iPod nano pakker hele iPod-oplevelsen ind i et umuligt lille design. Denne grænseflade kan repræsenteres for brugeren på nogen måde (dvs. fysiske knapper, visuel grænseflade, tastaturinput eller stemmekommandoer), men bør være tilgængelig på ethvert tidspunkt i lytteoplevelsen.

Alle brugeragentfunktionsmåder, der er beskrevet i dette afsnit, er beregnet til at give iværksætterne vejledning, ikke strenge krav. For mere information om disse henvises til § 5.2 Krav. Indholdsfortegnelse. Hvis indholdsfortegnelsen er et separat dokument, kan den gengives, men brugeragenten vælger, så længe det opfylder ovenstående krav. Fra nu af kan Google Nest- og Home-højttalere bruges til at downloade og lytte til eksempler på lydbøger, før brugeren køber produktet, hvilket giver dem en chance for at høre lyden og beslutte, om de vil have hele bogen. Ligesom Pages er det gratis og sænnes op “i skyen” via Google Drev.

Snarere, og som forklaret på Googles Support hjemmeside, alle, der ejer en Google Assistant smart display eller smart højttaler kan bruge deres stemme til at downloade og afspille en lydbog prøve. En anden ulempe er, at der ikke er nogen søgelinje på hjemmesiden, så du skal gennemse de tre sider af lydbog downloads. Der er masser af meditation og søvn apps til rådighed til download til din telefon med gratis versioner og betalte abonnementer. Dette trin sikrer, at kun lydressourcer vises i læserækkefølgen og fjerner alle, der ikke er. Lad ressourcens varighed holde den samlede varighed af de enkelte ressourcer.

En kreatør er en person eller enhed, der er ansvarlig for oprettelsen af lydbogen. Brugeragenten bør også give brugeren mulighed for at bevæge sig gennem individuelle lydfiler i korte tidsintervaller. Udgivernes insisteren på DRM for e-bøger er derfor en “sidste mile” spørgsmål i at opnå interoperabilitet, der er af afgørende betydning for at fremme en voksende e-bog marked denne gang, i modsætning til den glansløse e-bog marked i løbet af den første Internet Bubble flere år siden. Har du al den tid, du plejede at bruge på at se tv og råbe på skærmen? Både rent lydpublikationer og publikationer, der synkroniserer tekst- og lydafspilning, bedste lydbøger – www.lydbogreolen.dk – har længe været brugt til at hjælpe brugere med alternative læsebehov og -præferencer. Nogle egenskaber er implicit påkrævet, da de er kompileret ud fra alternative oplysninger, når de ikke udtrykkeligt er forfattet.