Hvor mange gange har du hørt, “jeg ikke kunne gøre mødet. Min kunde havde brug for mig.” På anden side er en af mine favoritter, “Jeg hoppe gennem bøjlerne for mine kunder.” – og derefter efter fire måneder for at hoppe, klienten ikke ringe tilbage. Jeg hører ofte “klienten ikke vil returnere mine opkald” fra leverandører. Hvad er svaret? Det kan komme fra spørgsmålet “Hvem kører din forretning?” Ville kreditor har bedre vedligeholdt kunden hvis han var lidt mindre tilgængelige?
Denne artikel er specielle, som det omhandler iværksætteren: de af os i erhvervslivet, der har valgt at efterlade Corporate America for det gode liv. Hvad er det gode liv? Mange beskriver det gode liv som at have mere fleksibilitet, at kunne komme og gå som vi venligst. De fleste iværksættere jeg interview går på egen hånd fordi de værdier, de erhverver i løbet af et helt livs erfaring (15 til 20 år) er forskellige fra da de startede deres corporate job. Vi har lært, at kunden har altid ret. Vi er ofte så ivrig efter at behage, vi tilsidesætter de meget grunde vi starte vores egen virksomhed. Vi forsøger at tilfredsstille vores kunder ved at kompromittere vores værdier. Der kører din virksomhed?
Vi siger, “Jeg vil bremse så snart jeg laver det.” Vi fortsætter med at arbejde på en forjagede tempo, aldrig virkelig lære at nyde det liv vi forsøge at producere. Vi køre selv vanvittigt i et forsøg på at tilfredsstille vores kunder. Ofte er vi vores business karriere aldrig tilfredsstille kunden eller os selv.
Mange iværksættere gør beslutningen om at blive selvstændig at få kvalitetstid med familien. Andre vil have mere tid til at tilbringe i Fællesskabet, at give tilbage til de systemer, der understøtter deres livsstil. Jeg klukle ofte til mig selv ved tanken om spørgsmålet om dødsleje, “hvad ville du have gjort anderledes?” Ingen vil nogensinde svar, “Jeg ville ønske, jeg havde arbejdet sværere.” Men fordi vi lærte, at kunden er konge, vi nu beslutter at hoppe gennem den legendariske hoop at tilfredsstille. Vi tabe af syne, der nu er vores kunder kører vores forretning.
Du kan sidestille succes som en gang i fremtiden, når din virksomhed er ved henvisning, og folk er linet op på din dør, venter på dig at være åben. Det ville være rart! Hvad hvis jeg fortalte dig, at du kunne have denne virksomhed lige nu? Det eneste, du skal ændre er, hvordan du reagerer på dine kunder. Du skal tage ansvaret for at køre din forretning.
Folk ønsker at gøre forretninger med travle mennesker. Nu er det tid til at blive optaget. Det er vigtigt at “sofa” din tid med en optaget-person holdning, selv med en tom plan bog. Hvis du kører din virksomhed, er din plan bog fuld i forventning om udnævnelser. Mange af os, der har startet virksomheder fra bunden vil fortælle dig, at i første omgang ville vi tage enhver klient, der kom. Dog som tid flyttet på de af os der var heldige nok til at opbygge en succesfuld praksis blev mere selektiv, hvem vi valgte for nye kunder. At være selektiv er en meget vigtig lektie at lære, hvis du ønsker at overleve som en iværksætter- og opretholde nogen form for fornuft. Når du booker aftaler nødt du til at pause og evaluere din plan bog, selv hvis det er tomt. Du er i kontrol. Ikke bare hoppe på den første tomme rum. Du kan betragte dette bedragerisk, men genoverveje. Du er i kontrol, så tag kontrol ved at være ansvarlig for din tid og din virksomhed tid.
Hvordan skal du betale regninger med ingen aftaler? Overvej dette, især hvis du bare at komme eller arbejder hårdere end nogensinde til at gøre salg: Bliv en strengt henvisning virksomhed i dag. Det er så simpelt som at skifte din. Salg påmindelse: folk naturligvis ønsker, hvad de ikke har. Dette gælder for hvert salg og hver henvisning. Tænk på noget du engang ville og har nu. Hvad med den bil, der var bare for dyrt? Hvad med din drømmebolig? OK, måske ikke din drøm hjem, men det var bare lidt ud af din prisklasse. Hvad med den specielle person? Husk første kys? Hvordan tilfredsstillende var det? Det var dejligt. Det samme kan ske, når de sælger. Det er op til dig. Vil du fortsætte på den samme hjul, kører på plads eller bare opholder sig videre? Eller ville du foretrække at være i kontrol over dit liv? Foretage valg i dag til at køre din forretning. Når du gør det, vil det virkelig være starten på et vidunderligt liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.