Måske er du gammel nok til at savne de glædelige dage, hvor alt skete meget langsommere end i dag. Hvis ikke, så får du lidt historieundervisning her og nu. Dengang hvor telefoner var nogle kluntede apparater med ”rør” som skulle lægges på og lange snoede kabler, var livet på mange måder meget nemmere. Du havde et telefonabonnement hos TeleDanmark, punktum. Prisen bestod af et fast abonnement plus minuttakster for dine samtaler.

Der var ingen pres for at jage efter de bedste telefon tilbud, fordi der var kun et.

Men faktisk, selv om det er mere hektisk, så er det meget sjovere i dag. Og måske er du endda en af dem, der elsker at jagte tilbud? Vel udover at klippe de bedste tilbud ud af tilbudsaviserne, så er telefonabonnementer en utømmelig brønd for enhver tilbuds jager. Heldigvis findes der smarte portaler, der gør det nemt og enkelt at sammenligne de mange abonnement tilbud.

Der er altid penge at spare

Mobilabonnementer er et marked i konstant bevægelse. Der har været priskrig blandt de mange udbydere lige siden dag 1. Takket være EU’s indblanding er der sat låg på udbydernes fantasi. Selv om de engang har prøvet, så findes der i dag ikke længere priskarteller. EU kommissionen har også tvunget selskaberne til at tilbyde ens priser over hele EU. Men om detaljerne indenfor disse rammer kæmper de mange mobilselskaber deres egen sag.

Giv aldrig op med at finde det bedste tilbud

Denne konstante bevægelse på mobilmarkedet gør at selskaberne løbende underbyder hinanden. I dag kan du, også takket være EU reguleringer, bare beholde samme nummer. Og at skifte abonnement kræver kun et simpelt opkald eller et klik på en udbyders webside. Det tager kun et par minutter at skifte til et nyt abonnement.