At finde de bedste kreditkort i dagens verden kan være en smule udfordrende. Selv om du kan modtage hundredvis af kreditkort programmer i din postkasse hvert år, er ikke alle af dem værd at deres tid og energi. For at finde de bedste kreditkort, bør du bruge en generel tjekliste ved behandlingen af hver ansøgning. Ved at bruge denne tjekliste kan du garantere, at du ved præcis hvilken type af kreditkort du søger om, og hvad de kan forvente når du er godkendt.
Gebyrer
Mange mennesker melde sig nemlig kredit kort uden at indse, de kan være udsigt til skjulte gebyrer. Kreditkortselskaber har ret til at opkræve nye kortholdere en engangs tilmeldingsgebyr. Dette gebyr kan koste så meget som $40 i nogle tilfælde. Det meste af tiden dette gebyr er kun forklaret i den lille udskrive på bagsiden af ansøgningen. Med de fleste ansøgere forsømme at læse alle printet, vide de aldrig om gebyret indtil første regningen kommer.
En anden afgift, som mange kreditkortselskaber opkræve er et månedligt eller årligt kortindehaveren gebyr. Dette gebyr er en, der er automatisk opkrævet på dit kreditkort, hver måned eller år. Det er ud over eventuelle finansieringsudgifter og andre gebyrer. Det er simpelthen et gebyr, som du betaler for at få kreditkortet. Selv hvis du ikke gør nogen gebyrer for hele året, vil du fortsat blive opkrævet dette gebyr. De bedste kredit kort tilgængelige er dem, der har ingen gebyrer. Disse “gebyr” kreditkort kan findes, hvis du se og læse ansøgninger omhyggeligt. Mange kreditkortselskaber er selv begyndt at annoncere sig selv som værende “gebyr” virksomheder. Der er ingen grund til du skal betale unødvendige gebyrer, når du kan få andre de bedste kreditkort uden gebyrer. Så være sikker på, at du læser med småt og stille spørgsmål, før du får et nyt kreditkort.
Rentesatser
Hvem har nogensinde haft en kreditkort ved om rentesatser. De bedste kreditkort er dem, der har en lav rente. Mange kreditkort opkræver op til 21% i rente på alle køb. Dette gør det meget vanskeligt for mange kortholdere til nogensinde afbetale deres kreditkort. De bedste kreditkort har renten på mindre end 15%. Nogle kreditkort vil endda give dig en lavere renter eller ingen interesse ved køb af betalt ud i mindre end 30 dage. Det kan sikkert være til din fordel at bruge disse indstillinger for nogle af de bedste kreditkort tilbud. Hvis du ønsker at prøve at få din rente, sænket, blot ringe til dit kreditkortselskab og anmode om en satsændring af. Hvis du har været en god kortindehaveren så vil virksomhederne med de bedste kreditkort tage din anmodning alvorligt. Husk, de bedste kreditkort ikke er nødvendigt med den højest forbrugsgrænse. Der er andre bag kulisserne faktorer bør du bestemt overveje. Skjulte gebyrer og høje renter kan hjemsøge dig og dit kredit i år. Sørg for at tjek disse ting før du selv anvender for et nyt kreditkort. Du vil blive glad for du forsket de bedste kreditkort og din pengepung vil være glad for, så godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.