Coaching er en hot tendens på et voksende antal virksomheder, fra IBM og Dow Chemical til entrepreneurielle nystartede. Ifølge en nylig undersøgelse af gruppen hø bruge en international menneskelige ressourcer konsulentfirma, mellem 25% og 40% af Fortune 500-virksomheder executive coaches. En coach er defineret som værende “del rådgivende, del klangbund, del cheerleader, en del manager og del strateg (Business Journal).”
Coaching kan forekomme i one-on-one face-to-face møder mellem coach og business person, over telefonen, i små grupper, og selv i gruppen telefonmøder. For nylig, en klient af mine, der ejer en akustisk flise rengøring franchise, var så tilfreds med resultaterne af vores coaching sessioner, som hun organiseret gruppe telefon coaching sessioner for hende og andre franchise-ejere. Fordelene er enorme. Ikke kun gemmer franchise-ejerne tid og penge giver i en gruppe telefon session, de alle får de samme oplysninger på samme tid, der er netværk og deling muligheder og en ånd af samarbejde har udviklet sig.
Coaching finder ikke kun sted i en time session hver uge. Jeg giver mine klienter læsning tildelinger og “lektier” at gøre i mellem sessioner. En øvelse, som jeg bruger ofte med klienter er at de ser på deres samlede virksomhed og vælge to ting, der vil påvirke deres virksomhed mest muligt. Derefter, vi beslutte en eller to ting i hvert område, der ville give dem den største smæk for skillingen. Efter at gøre denne øvelse, én klient tog at komme tilbage i kontakt med gamle kunder og fortælle dem, at alle tjenester, hendes firma tilbyder. I en uge havde hun at byde på tre nye forslag.
John Russell, administrerende direktør, Harley-Davidson Europe Ltd, siger, “jeg aldrig ophøre med at blive overrasket af coachingprocessen magt til at trække ud færdigheder eller talent, var tidligere skjult i en individuel, og som altid finder en måde at løse et problem tidligere troede uløselige.”
Coaching har ikke kun hjulpet mine kunder-det har også givet mig stor tilfredshed. Jeg nyder at tage min erfaring arbejder for organisationer og ejer min egen virksomhed og at hjælpe andre vokse deres virksomheder. Du kan næsten høre mennesker vejrtrækning et lettelsens suk. Det kan absolut gøre forskellen mellem, hvor en virksomhed person er nu og hvor han/hun virkelig ønsker at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.